カタルーニャの朝日

VIATGE DE “AI YUME WA” (AMOR SOMNI HARMONIA)

El novembre de 2015, l’artista Wataru va visitar diferents indrets de Catalunya, i va contactar amb la natura i les persones. Va ser un viatge per a produir nous productes i noves sensacions.
Ara continua el seu viatge que va començar l’any 2000.
 

あいゆめわの旅

Lo mam

Jordi Guillem (xef)

Quan Wataru va dinar per primer cop a Lo Mam, va comunicar amb el xef, retornant els plats amb comentaris fets de salsa. Aquests comentaris plens de detalls van motivar a començar col·laboracions conjuntes. Els plats destacats de flors brillen la vida.
Segur de Calafell, Baix Penedès, Tarragona

あいゆめわの旅

Tramonti 1980

Miguel Angel Santos [Miki] (periodista)

Tramonti 1980 és el restaurant que porten els germans Franco, Giuliano i Ana Lombardo. Està decorat amb obres d’art. És el lloc on accedeixen personatges famosos; esportistes, empresaris o gent de la cultura. Els diferents mitjans publiquen les activitats de Wataru. Miki és un dels periodistes que dóna més confiança a Wataru.
Av.Diagonal, Barcelona

あいゆめわの旅

Pinotxo

Juan Bayen [Juanito]

“Pinotxo” és un bar molt conegut del Mercat de Sant Josep (La Boqueria).
​Ofereixen plats amb matèries primes molt fresques i amb molta sensibilitat humana. Les paraules de Juanito estan plenes de saviesa per viure. Aquí ens omple l’energia.
​Mercat de Sant Josep (La Boqueria), Les Rambles, Barcelona

あいゆめわの旅

Celler d’Avgvstvs i Forvm

Avgvstvs-Forvm

El vinagre Forvm va ser pel consum familiar, però posteriorment diferents xefs de renom mundial van fixar-se en la seva excel·lent qualitat, i van demanar-ho pels seus restaurants. Durant molts anys Forvm es va utilitzar a les Gales Sopars del Premi Nobel. Wataru va quedar solitari en una caseta del celler al principi de la seva visita. Va pintar les botes i les ampolles. Té unes botes plenes del vinagre al celler.
El Vendrell, Baix Penedès, Tarragona

あいゆめわの旅

MUSEU DE LA VIDA RURAL

Ramon Rosich

El Museu de la Vida Rural ens transmet:“Aprendre i idear de la natura”,“Conèixer, per tot el cos, la vida de pagès de generacions anteriors” i “Comunicar la seva importància i connecta-ho amb el futur”. En Carles Duarte va presentar en Ramon Rosich, director del museu. En Ramon, aprecia l’art de Wataru. Va posar el nom de Wataru a la sala de la primera exposició que va fer. Guarda nombroses obres: ceràmiques, pintures i etc.
L’Espluga de Francolí, Conca de Barberà, Tarragona

あいゆめわの旅

Pep Sala (músic · compositor)

Quan era adolescent va viure a Gran Bretanya per a estudiar la música. A la dècada dels 80 va formar un grup:“Sau”. Entre moltes cançons d’èxit: “Boig per tu” va registrar millon seller. Des de la mort de Carles Sabaté, Pep Sala va començar la seva pròpia activitat musical. S’ entenen perfectament Pep Sala i Wataru, i realitzen diferents col·laboracions. Wataru diu que la seva música penetra a les seves cèl·lules”.
Santa Eulària de Riu Primer, Osona, Barcelona

あいゆめわの旅

Priorat

Al segle XII els cartoixans francesos van decidir construir el monestir per l’explicació d’un pastor. Deia que els àngels pujaven i baixaven de l’escala al costat d’un arbre de pi. Van ser ells que van començar a fer vi. Ara DOQ Priorat és un dels de denominació d’origen més apreciada del món. La serra de Montsant és un dels símbols més destacat del indret. És el lloc que influeix constantment a Wataru.
La Morera de Montsant, Priorat, Tarragona

あいゆめわの旅

El Prat Verd (bosc artístic)
El Prat Xic (allotjament)

Un matrimoni que es dediquen a la pagesia, va inventar El Prat Verd, bosc artístic. Van ser el Xevi i la Glòria. Cada cop que Wataru visita aquest lloc, deixa obres artístiques. Cada any se celebra algun tipus d’esdeveniment. El matrimoni sempre inventa nous projectes.
Malla, Osona, Barcelona

あいゆめわの旅

Carles Duarte (poeta)

Va ser el Secretari General de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i el President de la Fundació Carulla. També va tenir un càrrec en la presidència de CONCA. És poeta. Els llibres estan traduïts en diferents idiomes. És amic de Wataru des de fa molts anys i va ser el primer col·laborador, fent juntament el calendari perpetu. Entén més que ningú l’essència de l’art de Wataru.
C/.Aribau, Barcelona